Special

Ambasadorul Marii Britanii, în Gorj

Paul Brummell s-a întâlnit cu autorităţile judeţene şi locale din Târgu-Jiu, apoi a vizitat operele lui Brâncuşi, dar şi Muzeul Arhitecturii Populare de la Curtişoara

Joi şi vineri, 21-22 aprilie, Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a efectuat o vizită de documentare în judeţul Gorj.


“Cu această ocazie, Excelenţa Sa sa a dorit să cunoască aspecte din domeniul cultural şi economic al judeţului. În acest sens, în programul vizitei a fost cuprinsă şi întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor publice locale, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, şi primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, întrevedere ce a avut loc vineri, 22.04.2016, la sediul Consiliului Judeţean Gorj. În cadrul discuţiilor purtate cu Excelenţa Sa, oficialii judeţului Gorj au subliniat deschiderea pentru viitoare colaborări în diferite domenii de activitate, fiind prezentate proiectele de dezvoltare ale judeţului şi Municipiului Târgu-Jiu. La finalul întâlnirii, Excelenţa Sa, Paul Brummell, a consemnat câteva impresii în Cartea de Onoare a Consiliului Judeţean Gorj.
De asemenea, Ambasadorul Marii Britanii în România a vizitat Municipiul Târgu-Jiu, apreciind în mod deosebit operele brâncuşiene dar şi stilul arhitectural al unor imobile vechi ale oraşului, precum şi Muzeul Arhitecturii Populare de la Curtişoara, unde a avut posibilitatea să vadă monumente de arhitectură şi tehnică populară reprezentative pentru judeţul Gorj. La finalul vizitei, Excelenţa Sa, Paul Brummell, s-a declarat plăcut impresionat de cele văzute în judeţul Gorj”, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Judeţean Gorj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...