Monden

Gimnasta Andreea Munteanu a primit titlul “Gorjeanul Anului”

Vineri, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, gimnasta Andreea Munteanu a primit titlul de “Gorjeanul Anului”, ca urmare a performanţelor sportive obţinute. Performanţele din acest an obţinute de sportivă au fost recompensate cu câte 5.000 de lei, bani oferiţi de CJ Gorj şi o societate din Târgu Jiu.

“Mă simt onorată că am primit titlul «Gorjeanul Anului». Am muncit destul de mult de mică şi sper ca şi pe viitor să am rezultate cât mai bune. E întotdeauna binevenită o medalie de aur. Nu am fost la Baku pentru că nu am fost pregătită pentru a concura. Sper să fiu mai pregătită la următoarele concursuri”, a declarat Andreea Munteanu. Sportiva a primit, luna trecută, şi din partea Primăriei Târgu Jiu o distincţie similară - placheta cu titlul de “Cetăţean de onoare al oraşului”, iar după câştigarea medaliei de aur la Campionatele Europene de gimnastică a fost recompensată cu titlul de cetăţean de onoare al localităţii de unde provine (Bustuchin), dar şi cu suma de 4.000 din partea CL Deva.


La Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franţa) gorjeanca a cucerit medalia de aur la bârnă. Munteanu a adus singura medalie a echipei feminine la Montpellier, acesta fiind, totodată, al 12-lea titlu european la bârnă pentru România, cele mai multe fiind câştigate de Cătălina Ponor (4). Andreea Munteanu a devenit şi campioană continentală anul trecut, cu echipa României, la Sofia, în primul an de seniorat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...