Special

Băiatul primarului PNL din Rovinari, consilier judeţean al PP-DD

Trei formaţiuni politice au intrat în Consiliul Judeţean Gorj: USL, PDL şi PP-DD. Printre consilierii nou aleşi, se numără şi băiatul primarului din Rovinari. Surprinzător, Dorin Filip junior este consilier PP-DD, în vreme ce seniorul este primar din partea PNL.

Preşedintele Ion Călinoiu le-a explicat aleşilor importanţa momentului la care luau parte. „Este o şedinţă specială, în care validăm mandatele consilierilor aleşi să constituie Consiliul Judeţean Gorj. Competenţa noastră este aceea de a participa efectiv la ceea ce înseamnă dezvoltarea economico-socială a judeţului Gorj”, a precizat preşedintele Călinoiu.
După validarea mandatelor consilierilor judeţeni, s-a trecut la nominalizarea celor doi vicepreşedinţi, unul de la PSD, celălalt de la PNL. Ciprian Florescu şi Mădălina Ciolocoi sunt cele două ajutoare ale lui Călinoiu.

Cel mai tânăr consilier judeţean are 26 de ani şi este fiu de edil

Dorin Robert Filip este băiatul primarului din Rovinari. Acesta a devenit consilier judeţean din partea PP-DD, un caz interesant, ţinând cont de faptul că tatăl său, primarul Rovinariului, este edil din partea PNL. „Tatăl meu este cel care m-a propulsat în viaţa politică, însă ţine cont de convingerile mele şi nu este nicio problemă. În niciun caz nu suntem adversari politici”, a declarat Filip Junior.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...