Actualitate

Anunţ sistare furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de înlocuire a vanei D 100mm existentă pe strada Gib Mihăescu, Râmnicu Vâlcea, vă informăm că în data de 01.10.2020 între orele 1000– 1300 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii care locuiesc pe strada Gib Mihăescu (de la nr. 8B până la intersecţia cu strada Maior V. Popescu), Bl. F5, Bl. S4, Bl. S5, blocurile 1 şi 2 - strada Gib Mihăescu nr.8B şi Bl. 3 - strada Gib Mihăescu nr.8, Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea.

Echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru realizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm şi consumatorilor afectaţi ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Compartimentul comunicare, mass – media al societăţii Apavil S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...