Administraţie

Investiţii de 800.000 lei în Nicolae Bălcescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, anunţă lucrări complexe de refacere a sistemului rutier şi preluare a apelor pluvial

Satul Dosul Râului din comuna vâlceană Nicolae Bălcescu va intra în proces de modernizare, conducerea Consiliului Judeţean reuşind să semneze de curând un contract pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundaţiilor de acum doi ani.

„În 2018, râul Topolog a produs inundaţii în multe zone, comuna Nicolae Bălcescu fiind grav afectată de aceste calamităţi.După ce am parcurs toată birocraţia şi procedurile legale, astăzi, am semnat un nou contract prin care înlăturăm pagubele produse de râul Topolog pe DJ 678 D, în satul Dosul Râului. Vom investi aici aproximativ 800.000 lei, în lucrări complexe de refacere a sistemului rutier, dar şi de asigurare a scurgerii apelor, prin execuţia de podeţe, şanţuri şi canale betonate”, a anunţat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea.

Pentru siguranţa circulaţiei în zonă, lucrările presupun şi amenajarea unui parapet metalic. Investiţia are un termen de execuţie de 6 luni, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi dat în următoarele zile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...