Special

Rotary Club ajută elevii din Şcoala Colonie Nuci

200 de ghiozdane pline cu rechizite au fost împărţite cu scopul de a preveni abandonul şcolar într-unul din cele mai sărace cartiere din Râmnicu Vâlcea.

Miercuri, 23 septembrie 2020, Rotary Club Râmnicu Vâlcea, împreună cu voluntarii Clubului Interact a donat aproximativ 200 de ghiozdane de şcoală elevilor de la Şcoala Colonie Nuci din Râmnicu Vâlcea.

Acţiunea are ca ţintă preîntâmpinarea abandonului şcolar şi sprijinirea copiilor cu resurse materiale reduse, în efortul lor de a participa la cursurile şcolilor pe care le frecventează.

În prima etapă, voluntarii au colectat donaţii de rechizite şcolare (caiete, pixuri, creioane, radiere, penare, blocuri de desen etc.) şi fonduri necesare achiziţionării ghiozdanelor pregătite ca daruri pentru un bun început de an şcolar.

Totul a devenit posibil pe măsura donaţiilor primite de la trecători la punctele de colectare din oraş şi de la sponsorii: Domenile Lebăda Neagră Tulcea, SC Tir-Line SRL, Boromir, Topanel, Dumbrafox, Nurvil, Carolin, Conphys, Premium Concept Proiect SRL, Magda Popescu, Doina Negoiţă. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...