Politică

Constantin Rădulescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean Vâlcea

Constantin Rădulescu şi-a depus, duminică, dosarul de candidatură pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Vâlcea, în cadrul alegerilor locale programate în 27 septembrie.

“Astăzi, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliul Judeţean Vâlcea şi lista de consilieri judeţeni. Am avut lângă mine echipa alături de care pornim pe un nou drum. Le mulţumesc colegilor mei, care mi-au fost alături 4 ani şi, împreună, am implementat proiecte importante. În acest moment, în judeţul Vâlcea sunt în lucru sau deja finalizate 50 de proiecte, în valoare de peste 250 milioane euro. Alături de aceeaşi echipă, am pregătit proiectele de viitor. Le mulţumesc din suflet, le urez sănătate şi rămânem, în continuare, în echipa PSD. Vorbind despre viitor, am alături de mine o echipă frumoasă şi puternică, alături de care, în următorii 4 ani, vom implementa proiecte pentru judeţul Vâlcea şi pentru binele oamenilor. O echipă echilibrată, din toate punctele de vedere. Avem in lista veterani dar si nume noi, oameni care au ales să vină să pună umărul, alături de mine şi de PSD, pentru a face bine în judeţul Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

Pentru următorii 4 ani, Constantin Rădulescu îşi propune câteva obiective strategice:
- mai bune spitale din regiunea Oltenia;
- toată reţeaua de drumuri judeţene reabilitată;
- rezolvarea problemei colectării şi depozitării deşeurilor.

“În următorii 4 ani, priorităţile noastre sunt să avem cele mai bune spitale din Regiunea Oltenia - proiectele sunt deja lansate, urmând procedurile legale. De asemenea, să avem toată reţeaua de drumuri judeţene reabilitată (acum avem reabilitaţi sau in curs de reabilitare 330 km) şi să rezolvăm problema colectării şi depozitării deşeurilor. Suntem în fază avansată. Toate cele 89 de UAT-uri din judeţul Vâlcea au adoptat hotărârile de consiliu local pentru delegarea serviciului de colectare şi depozitare a deşeurilor. Săptămâna viitoare va fi convocată şedinţa Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Salubrizare, în urma căreia se va publica licitaţia pentru delegarea serviciului de salubrizare. In sfârşit, după 30 de ani, problema gestionării deşeurilor din judeţul Valcea va fi rezolvată. Aşadar, acestea sunt trei dintre priorităţile noastre. Evident, nu vom neglija cultura, tineretul şi sportul. Vom sprijini, în continuare, fotbalul şi handbalul vâlcean. Deja, am demarat reînfinţarea echipei judeţene de fotbal. Vom continua să investim în domeniul protecţiei sociale şi vom reabilita centrele de îngrijire de la Zătreni şi Bistriţa. Sunt şi alte provocări importante, pe care le vom aborda în mandatul următor, iar turismul este una dintre acestea. Ne-am propus să dezvoltăm turismul vâlcean şi să reabilităm drumurile către cele mai importante atracţii turistice. Şi pentru că vorbeam de drumuri, vreau să ştiţi că vom reabilita, cu fonduri europene, DJ 646 (Babeni - Tomsani - Costesti - Manastirea Arnota); DJ 605 A (lim jud Gorj - Gradistea - Berbesti - Milostea); DJ 703 F (Fedelesoiu - Runcu- lim jud Arges), DJ 676 - unul dintre cele mai lungi drumuri din judeţul Vâlcea (Cerna - Slatioara - Rosiile - Tetoiu - Lapusata). Nu vom uita nici de învăţământ, iar Cyber Smart Academy va fi o prioritate pentru mine şi o oportunitate pentru tinerii pasionaţi de IT din judetul Valcea, un proiect in cadrul caruia talentele nostre vor ramane acasa sa studieze, iar Valcea va deveni un centru de apararea cibernetica. Vreau sa adaug că, la această dată, in judetul Valcea se lucreaza pe 50 santiere, in care se investesc 250 milioane euro, iar pentru prima parte a anului viitor avem pregatite 20 de proiecte pentru solicitare de fonduri nerambursabile. Suntem hotărâţi să nu ratăm nici măcar un proiect pe fonduri europene, fiindcă în urmatorul mandat ne propunem sa atragem in judetul Valcea peste 350 milioane euro, doar noi, Consiliul Judetean.

Constantin Rădulescu: Ne propunem să atragem 350 milioane euro pentru dezvoltarea judeţului în următorii patru ani

“Sunt provocări importante pe care le vom aborda în mandatul următor. Nu vom rata niciun proiect pe fonduri europene, astfel încât, în următorul mandat, ne propunem să atragem în judeţul Vâlce peste 350 milioane euro, doar noi, Consiliul Judeţean. Le mulţumesc colegilor mei primari cu care am colaborat, şi îi asigur că, în continuare, nu voi privi investiţiile din judeţul Vâlcea prin culoarea carnetului de partid. De ce? Pentru că eu consider că facem proiecte pentru oameni. Şi în următoarea perioadă vom proceda la fel, pentru că noi avem această credinţă: BINE FACI, BINE GĂSEŞTI!”, a mai declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

Echipa de consilieri judeţeni propusă de PSD Vâlcea pentru alegerile locale programate în 27 septembrie conţine jurişti, economişti, medici, profesori, ingineri, oameni cu experienţă profesională şi administrativă deosebită.

“Mă bucur să le pot spune vâlcenilor că PSD Vâlcea are o echipă puternică şi vizionară care, în următorii 4 ani, va implementa proiecte pentru judeţul Vâlcea şi pentru binele oamenilor. O echipă echilibrată, cu o bună reprezentare a profesiilor şi a vârstelor. Avem jurişti, economişti, medici, profesori, ingineri, oameni cu experienţă profesională şi administrativă deosebită. Alături de bărbaţi, avem şi reprezentante ale femeilor din partid, în primele 17 locuri de pe liste, 17 fiind numărul de consilieri pe care ne-am propus să îl obţinem. Avem pe această listă şi nume noi, nume de oameni care au ales să vină şi să contribuie, alături de mine şi de Partidul Social Democrat, la punerea în practică a proiectelor noastre pentru judeţul Vâlcea“, a conchis preşedintele Constantin Rădulescu.


Iată echipa de consilieri judeţeni produsă de PSD Vâlcea:

1. Constantin Rădulescu
2. Marin Florian
3. Petcan Lidia Florentina
4. Bică Andra
5. Ciocan Vetuţa
6. Belciu Ion
7. Dima Cosmin Adrian
8. Spiridon Nicu
9. Lupu Alina
10. Buşu Adrian
11. Chisalom Dumitru
12. Voican Adrian
13. Bobocea Gheorghe
14. Nicolăescu Ion
15. Mutuligă Nicolae Florin
16. Popa Laurenţiu
17. Lupu Alin
18. Oproaica Alexandru
19. Iordache Danuţ
20. Pleşoianu Ana Maria

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...