Actualitate

Anunţ scădere presiune/întrerupere furnizare apă potabilă în localităţile: Rm Vâlcea, Feţeni, Bujoreni, Muereasca, pe data de 22.07.2020, intervalul orar 8:00-19:00

Ca urmare a unei avarii la vana Dn 150 de pe branşamentul de apă al comunei Muereasca, alimentat din conducta de transport Brădişor, DN 1200 mm, în zona Baraj Dăeşti, comunicăm tuturor consumatorilor din Municipiul Rm. Vâlcea: parţial str. Straubing – de la intersecţia cu str. Feţeni până la str. Pajiştei inclusiv, str. Izlazului, str. Stăncioiului, str. Valea Dumitranei, str. Săliştea Nouă, str. Feţeni şi cartier Feţeni, comuna Muereasca şi comuna Bujoreni, că vor fi afectaţi de scăderea presiunii apei potabile şi chiar întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.07.2020, în intervalul orar 8:00-19:00. Totodată, rugam toţi abonaţii afectaţi de aceste măsuri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada menţionată.

În dinamica acţiunilor de intervenţie, în situaţia scăderii presiunii apei sau a întreruperii furnizării serviciului de alimentare cu apă şi către alţi abonaţi, vom reveni cu detalii.

Ne cerem scuze pentru acest inconvenient şi vă asigurăm că echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru remedierea acestei avarii în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie, angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară, pentru o scurtă perioadă, apă tulbure la robinetele consumatorilor, de aceea le recomandăm ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminarii apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂŢII APAVIL S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...