Actualitate

Gheorghe Ţîrcă şi Nicolae Zamfirescu vor să modernizeze comuna Popeşti cu fonduri europene

În comuna vâlceană Popeşti, PNL va aborda alegerile locale din acest an cu o echipă tânără şi entuziastă, care are şanse foarte mari de a se impune în opţiunile locuitorilor în faţa actualei conduceri PSD. Vineri, 26 iunie, în cadrul şedinţei de Birou Politic, liberalii au validat candidatura lui Gheorghe Ţîrcă la funcţia de primar.

În vârstă de 42 de ani, Gheorghe Ţîrcă este consilier local din 2012, în perioada 2012 – 2016 fiind chiar viceprimar al comunei. Are trei fetiţe şi deţine o firmă cu activitate în domeniul agricol (sere de legume şi fructe) şi al panificaţiei, pe care a dezvoltat-o cu răbdare şi pasiune şi cu ajutorul proiectelor finanţate din fonduri europene. Este apreciat în localitate pentru că s-a dovedit un om respectuos şi săritor la nevoie. Popeştenii nu au uitat că el a supravegheat lucrările de remediere a pagubelor produse de inundaţii şi chiar a intervenit cu utilajele firmei sale atunci când primăria a fost depăşită de situaţie.

Şi lista PNL pentru Consiliul Local Popeşti va fi una foarte bine întocmită, majoritatea candidaţilor propuşi alegătorilor fiind tineri capabili din localitate. La conducerea primăriei, Gheorghe Ţîrcă va face echipă cu Nicolae Zamfirescu, pe care-l va propune pentru funcţia de viceprimar. “Ne dorim să modernizăm localitatea cu proiecte pe fonduri europene, capitol la care comuna Popeşti este deficitară. Majoritatea lucrărilor care s-au executat până acum au fost susţinute cu fonduri de la consiliul judeţean şi poate că şi din această cauză nu sunt atât de multe”, ne-a declarat Gheorghe Ţîrcă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...