Special

Primăria municipiului le mulţumeşte voluntarilor implicaţi în acţiunea de sprijinire a persoanelor vârstnice

Demarată la începutul lunii aprilie la iniţiativa Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea şi în contextul restricţiilor de deplasare impuse în urma pandemiei de coronavirus, acţiunea de sprijinire a persoanelor vârstnice sau greu deplasabile să îşi facă cumpărăturile necesare prin intermediul voluntarilor a ajuns la final.

La apelul de atunci al Municipalităţii au răspuns Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local ”Mircea cel Bătrân”, Asociaţia Militarilor Veterani şi a Veteranilor cu Dizabilităţi Vâlcea şi Marius Gartner. Pe baza acreditării primite din partea Primăriei, aceştia au gestionat mai multe solicitări venite din partea unor vârstnici sau a unor persoane cu dizabilităţi de achiziţionare de produse alimentare şi de medicamente sau de sprijin în furnizarea la domiciliu a hranei pregătită prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, cu unele dintre aceste persoane păstrându-se legătura până în prezent.

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în această acţiune, dovedind spirit civic şi solidaritate cu persoanele aflate în situaţii dificile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...