Actualitate

Tânăr din Bălceşti, reţinut de poliţiştii vâlceni

În dimineaţa zilei de 28 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti au efectuat semnalul regulamentar de oprite, unui autoturism ce se deplasa pe Drumul Naţional 65C însă conducătorul auto nu a oprit, acesta mărind viteza şi continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea acestuia, autoturismul fiind descoperit oprit, la ieşirea din oraş, pe o stradă laterală, iar la vederea poliţiştilor conducătorul a fugit din autoturism.

Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze, l-au încătuşat şi l-au condus la sediul poliţiei.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, conducătorul auto este un tânăr de 21 de ani, din Bălceşti, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar şi a prezenţei de substanţe psihoactive.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vâlcea.

Astăzi, tânărul de 21 de ani o să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti în vederea dispunerii de măsuri legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...