Administraţie

Constantin Rădulescu: Vom achiziţiona containere modulare, de triaj epidemiologic, pentru Spitalele Mihăeşti şi Drăgoeşti

După ce, la începutul lunii aprilie, Consiliul Judeţean Vâlcea a alocat fonduri pentru achiziţionarea a patru containere care au fost amplasate în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, Constantin Rădulescu continuă alocarea de fonduri pentru dotarea Spitalelor Mihăeşti şi Drăgoeşti cu astfel de module de triaj epidemiologic.

“În următoarea şedinţă de CJ, voi propune alocarea de fonduri pentru achiziţionarea a încă 13 containere, din care 12 vor ajunge la Spitalul Mihăeşti şi unu la Drăgoeşti. La Spitalul de Pneumoftiziologie «Constantin Anastasatu» Mihăeşti se vor amenaja spaţii de triere şi izolare a suspecţilor de Covid-19, cele 12 module fiind utilizate ca saloane de triaj, cu grup sanitar propriu şi spaţii de decontaminare. Noile containere vin în completarea măsurile pe care deja le-am luat şi reprezintă doar o etapă din ceea ce înseamnă demersuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...