Ultima Oră

Premium Concept Râmnicu Vâlcea, 25.000 de viziere de protecţie anti COVID-19 pe zi, la preţuri fără concurenţă!

Premium Concept Proiect este prima societate vâlceană care a venit cu un răspuns de dimensiuni industriale în întâmpinarea cererii ridicate de viziere reutilizabile, materiale de protecţie necesare în număr mare pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19. Din a doua jumătate a lunii martie a.c., societatea a demarat producţia la o capacitate de până la 25.000 de bucăţi pe zi, asigurată de echipamente performante achiziţionate în cadrul unui ambiţios proiect finanţat cu fonduri europene. Premium Concept oferă şi un preţ foarte competitiv pentru produs, care poate coborî chiar până la cinci lei per bucată. Pe platformele comerciale online, aceste echipamente se pot comanda la un preţ pornind de la 14 lei, preţul mediu perceput până acum de societatea vâlceană fiind de 10 lei per bucată.

Produsele societăţii vâlcene vin în întâmpinarea cererii ridicate de materiale de protecţie, necesare în medii cu expunere ridicată la infectarea cu noul coronavirus. Se adresează atât cetăţenilor doritori, cât şi instituţiilor, firmelor şi angajaţilor din diferite domenii de activitate. Ele se bucură deja de apreciere, printre primele comenzi importante numărându-se cele ale unor companii vâlcene precum Nordexim, Marna sau Cegim, care au şi donat produsele către sistemul medico-sanitar din judeţ.

Detalii şi comenzi, accesând pcprint.ro, e-mail office@pcprint.ro

Material: polietilenă (PET), transparent, lucios, ultraclear, produs în România.

Caracteristici ale echipamentului de protecţie: simplu de dezinfectat, uşoară, refolosibilă, reglabilă (se fixează cu bandă), rabatabilă (viziera poate fi ridicată fără a fi scoasă de pe cap), ventilată, poate fi utilizată şi de către persoanele care poartă ochelari, dar şi de copii.

Dimensiuni ale ecranului: universală sau configurată.

Scutul rezistent al vizierei previne contactul cu particule de picături, praf, aerosoli. Însoţită cu o mască de protecţie, viziera oferă o siguranţă în plus.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...