Actualitate

Şapte persoane date dispărute, găsite de jandarmi într-o peşteră

Deşi în această perioadă, jandarmii vâlceni sunt implicaţi în misiuni de prevenire a răspândirii COVID-19 pe raza judeţului Vâlcea, aceştia nu işi neglijează misiunile specifice de zi cu zi.

În această dimineaţă, efectivele Postului de Jandarmi Montan Călimăneşti au fost solicitate de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, să acorde sprijin la o acţiune de căutare a 7 persoane date dispărute de la domiciliu din data de 08.03.2020.

După aproximativ 3 ore de căutări, cele 7 persoane – 2 femei şi 5 minori, au fost găsite de către jandarmii montani într-o peşteră din zona Mânăstirii Stănişoara, unde aveau montat un cort.

Cele 2 femei, una având domiciliul în Judeţul Olt, iar cealaltă în municipiul Drăgăşani, nu au menţionat forţelor de ordine motivul pentru care au recurs la acest gest.

Femeile împreună cu minorii au fost conduse în siguranţă de către jandarmi până la Mânăstirea Stănişoara, de unde au fost preluate de poliţişti şi conduse la Poliţia Călimăneşti pentru continuarea cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...