Special

Rotary Club Râmnicu Vâlcea donează Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea un video laringoscop de ultimă generaţie

Rotary Club Râmnicu Vâlcea donează Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea un video laringoscop de ultimă generaţie, extrem de util în examinarea pacienţilor, inclusiv a celor atinşi de pandemia cu noul coronavirus.

Aparatul asigură eliberarea facială a căilor respiratorii oferind o imagine de înasltă definiţie a cavităţii pe un ecran color touch-screen.

Cu ajutorul acestui instrument se pot obţine filme şi fotografii ale zonei explorate. Aparatul are în dotare lame de utilizare pentru nou-născuţi, copii, adulţi, obezi şi persoane cu probleme ale căilor respiratorii.

Rotarienii vâlceni au dezvoltat în cei peste 25 de ani de activitate multe programe dedicate activităţii medicale din spitalele judeţene şi locale, de la dotarea cu echipamente specifice şi până la modernizarea unor secţii medicale.

“Pandemia cu noul coronavirus este o provocare pentru personalul medical, în primul rând, în sprijinul căruia venim acum cu această contribuţie tehnică. Suntem încrezători în profesionalismul corpului medical care acţionează în instituţiile de profil din judeţul Vâlcea şi încurajăm pe toţi cei care pot contribui la reuşita efortului de salvare a sănătăţii publice”, a declarat Bogdan Pistol, preşedinte Rotary Râmnicu Vâlcea 2019-2020.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...