Sport

Handbal feminin. Liga Florilor MOL. CSM Bucureşti - SCM Rm. Vâlcea 23-22 (15-12)

SCM Rm. Vâlcea a pierdut dramatic derby-ul cu CSM Bucureşti!

În faţa unei săli goale, CSM Bucureşti a câştigat în faţa rivalei SCM Rm. Vâlcea, campioana en-titre, scor 23-22.

Meciul, disputat fără fani din cauza epidemiei de coronavirus din România, a fost unul extrem de disputat şi de echilibrat, cu un final dramatic. Startul partidei a fost unul echilibrat, ambele echipe mergând cap la cap. Pe finalul primei reprize, CSM s-a distanţat de rivală şi a intrat la vestiare cu un avantaj de trei goluri, scor 15-12. După pauză, bucureştencele conduse de Cristina Neagu, au început mai bine şi au avut şi un avans de patru goluri. Pe final, vâlcencele au venit aproape de rivale şi au egalat, dar CSM s-a menţinut în avantaj şi a câştigat meciul.

La egalitate de puncte, Vâlcea este avantajată de meciurile directe. În tur, SCM s-a impus cu 20-19. În acest moment, cele două rivale sunt la egalitate de puncte, fiecare având câte 43 de puncte. CSM are însă un meci în minus.

Scandal la final

Tensiunea dintre cele două echipe a explodat la final. După ultimul fluier, Florentin Pera, antrenorul celor de la Vâlcea, şi Per Johansson, secundul de la CSM, au sărit la bătăie. Cei doi au fost potoliţi cu greu de jucătoarele celor două echipe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...