Monden

Teatrul Anton Pann: Premieră - ”Camera mea este magică”, regia Ştefan Craiu

Sâmbătă 15 februarie, ora 11.30

Trupa de actori păpuşari a Teatrului Anton Pann a terminat producţia unui nou spectacol pentru copii. Ştefan Craiu, regizor, împreună cu actorii păpuşari ai Teatrului Anton Pann, le-a pregatit celor mici, şi nu numai, un spectacol cu totul aparte.

”Camera mea este magică” acesta este titlul spectacolului a cărui premieră oficială va avea loc în data de 15 februarie, ora 11.30, la sediul Teatrului Anton Pann. Cei mici ajutaţi de Momo, personajul principal din spectacol, vor călători într-o lume imaginară. La orice pas vor descoperi lucruri şi experienţe noi. Momo, un copil de câţiva anisori, înconjurat de jucăriile sale, care la un moment dat prind viaţă, visează să aducă primavara acasă. Visul îl duce într-o călătorie în care întâlneşte o lume magică. Vede cât de aproape sunt planetele, parcă ar semănă cu castroanele din bucătăria casei lui, întâlneşte personaje ciudate care vor să-l sperie, îi este puţin teamă de acest necunoscut, dar… îngerul îi şopteşte să stea liniştit şi-l aduce din nou acasă. Mama, grijulie ca de obicei, încearcă să-l trezească pentru a merge la şcoală. Nu-i vine a crede când, la strigatul numelui său, Momo se trezeşte în patul lui primind îmbrăţişarea căldă a mamei sale.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii păpuşari: Viorica Stamate, Marina Măgală şi Cristian Bulagea. Scenografie şi păpuşi: Florina Marin, Elena Ilash; Muzica, Mona Toncu; Concepţie şi execuţia decorurilor Doru Perpelea; Regia tehnică- Doru Perpelea; Regia şi Scenariu - Ştefan Craiu.

Ştefan Craiu, actor şi regizor, absolvent U.N.A.T.C. I. L. Caragiale, Bucureşti, Facultatea de Teatru (2013-2016), a jucat până acum în mai multe spectacole ale unor cunoscute teatre din Bucureşti şi din ţară. Participând la numeroase festivaluri din ţară şi străinătate, Ştefan Craiu primeşte mai multe premii, printre care: Cel mai bun actor pentru rolul Ulyses din spectacolul Amazoanele, regia Mihai Gruia Sandu, Gala laureaţilor U.N.A.T.C. I.L. Caragiale(2016); Premiu pentru debut pentrul rolul Ceauşescu din spectacolul CRUD, regia Stefan Lupu şi Daniel Chirilă, Festivalul internaţional Impuls(2018); Premiul publicului în cadrul Festivalului Naţional de Comedie Galaţi(2017); Marele premiu cu spectacolul Strada cu îngeri, Festivalul International de Teatru pentru Copii Subotica, Serbia (2017) şi Marele premiu cu spectacolul Regele Moare, Festivalul teatrului de animaţie Guliver, Galaţi (2018). La Teatrul Anton Pann îl puteţi vedea în D ale Carnavalului şi în Poezie-n XXI. Acesta este cel de al doilea spectacol, după Degeţica, în care Ştefan Craiu îşi pune amprenta.

Aşadar, în această sâmbătă de 15 februarie de la ora 11.30, sunteţi aşteptaţi la Teatrul Anton Pann pentru a vedea, împreună cu cei mici, şi această nouă premieră în regia lui Ştefan Craiu- ”Camera mea este magică”. O preocupare constantă a Teatrului Anton Pann este aceea de a include în repertoriul teatului şi spectacole pentru copii. Spectacolele adresate copiilor de vârstă mica sunt special gândite. Cu puterea imaginaţiei ei vor afla poveşti despre prietenie şi curajul de a de a descoperi lumea. Vă aşteptăm la teatru!

Teatrul Anton Pann – instituţie finanţată de Consiliul Judeţean Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...