Actualitate

900 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare fructe) în Spania- firma SUREXPORT, prin intermediul Reţelei EURES ROMÂNIA

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpşuni, zmeură, mure şi afine.

Descriere loc de muncă: se lucrează 6.30 ore/zi (cu pauză de masă o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Cerinţe: femei (600 persoane) şi 150 cupluri; vârsta 18 - 50 ani; experienţă în agricultură şi capabile să recolteze căpşuni, afine, zmeură şi mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Limba străină: nu se solicită

Salariu: plata se face pe card. Salariu brut 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfârşitul campaniei, firma plăteşte un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) şi la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenţi/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.

Beneficii şi alte condiţii: cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilităţile (electricitate, apa, gunoi şi butelie) 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reţine din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul începe cu 1 martie 2020.

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în judeţul Vâlcea, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Liviu Cochirlea din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, compartiment EURES (informaţii şi la telefon 0350419715), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: consimţământ tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, adeverinţă medicală cu menţiunea "clinic sănătos", CV, NIE (numarul de securitate sociala din Spania - acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01 martie 2020.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...