Special

Teatrul Municipal „Ariel”, Asociaţia „Împreună la drum” şi Asociaţia „Fair-play” Vâlcea organizează o acţiune caritabilă la Cinema „Geo Saizescu”

Luni, 23 decembrie 2019, începînd ora 11.00, Asociaţia „Împreună la drum”, Teatrul Municipal „Ariel”, Asociaţia „Fair-play” Vâlcea şi prietenii lor organizează o acţiune caritabilă. Astfel, în sala de spectacole a Cinematografului „Geo Saizescu”, 120 de copii care provin din familii cu probleme financiare, din mai multe localităţi vâlcene, vor viziona piesa de teatru intitulată „Un prieten neobişnuit”, după care cei mici vor primi tradiţionalele cadouri de Crăciun. Distrubuţia după personaje a spectacolului este următoarea: Anca Şerban – Iris, Roger Codoi – Detectivul cărămidă şi Cătălina Sima – Uki.

Ne bucurăm din suflet că, şi anul acesta, cu sprijinul conducerii Teatrului Municipal „Ariel”, 120 de copii din mai multe localităţi vâlcene vor avea parte de o surpriză. Nimic nu este mai frumos decât să vii, măcar pentru o zi, în sprijinul copiilor care nu au posibilitatea să se bucure de sfintele sărbători”, a precizat conducerea Asociaţiei „Împreună la Drum”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...