Special

“Moş Crăciun pentru o zi!!”

Apropierea sărbătorilor de iarnă nu ne-a lăsat indiferenţi, motiv pentru care, timp de cateva zile, ne-am mobilizat pentru a aduce puţin din magia acestor zile speciale, unei familii nevoiaşe de pe raza Comunei Valea Mare.

Bunica împreună cu cei doi nepoţi: o fetiţa în vârstă de 5 ani şi un băieţel în vârstă de 2 ani, locuiesc în condiţii precare , într-o casă foarte veche, nebeneficiind de niciun ajutor material.

Aşa că astăzi, împreună cu patru doamne profesoare din cadrul Şcolii Gimnaziale Bătăşani, ne-am hotărât să luăm prin surprindere familia Badea, care se pregătea pentru serbarea de Crăciun , pentru a le dărui alimente, hainuţe, jucării, obiecte electrocasnice, precum si un pat suprapus.

De asemenea, “Moşul” a venit pregătit şi a dorit să meargă la serbarea micuţilor, unde a împărţit câteva punguţe de cadou copiilor, spre marea bucurie a acestora.

Suntem încântaţi că putem contribui într-o mică măsură la fericirea celor mai puţin norocoşi , iar comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea mulţumeşte tuturor persoanelor implicate în această acţiune caritabilă!
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...