Monden

„Iarna poveştilor” în premieră pe scena Teatrului Anton în Pann

Sâmbătă 21 decembrie, ora 11.30, Sala Studio

„Iarna poveştilor” pe un text şi în regia tinerei regizoare Diana Ligi, se va juca în premieră pe scena Teatrului Anton Pann în această sâmbătă de 21 decembrie, de la ora 11.30, Sala Studio. Cu gândul la copilărie şi la ceea ce însemna pentru fiecare dintre noi mirificul anotimp al iernii, tânăra regizoare Diana Ligi a reuşit împreună cu trupa de actori păpuşari a Teatrului Anton Pann să construiască un spectacol minunat, un spectacol realizat cu foarte multă acurateţe.
Povestea celor doi fraţi, Dănuţ şi Oana, cu preferinţe diferite în materie de joacă, care se pierd în marea de alb a iernii, sigur o să vă încânte. Cu ajutorul unei doamne, Doamna Poveste, şi cu ajutorul altor personaje de basm, Oana reuşete să-l găsească pe Dănuţ. Stim cu toţii de Alba ca Zapada sau de Gerilă, dar în”Iarna Poveştilor” veţi vedea şi alte personaje. Împreună cu ele ne vom bucura de frumuseţea iernii şi vom învăţa o lecţie foarte importantă, aceea a prieteniei şi a ajutorului dat la timp.
Regizor de teatru, Diana Ligi, în vârstă de 26 de ani, cu studii la U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale” Bucureşti, este la cel de al doilea spectacol pus pe scena Teatrului Anton Pann, primul fiind ”Firul de Aur”. Spune ea, pasiunea pentru teatru i-a fost cultivată de mică de către părinţii, tatăl, regizorul Valentin Ligi, luând-o cu el la majoritatea spectacolelor pentru copii. Crescând şi absolvind studii de specialitate pentru ea bucuria de a monta un spectacol pentru copii este mare, îi oferă şansa de a face punte între viaţa adultă şi copilărie. Cu fiecare spectacol se gândeşte la ce ar fi benefic pentru copii să reţină. Consideră că la vârstele copilăriei, pe lângă o poveste frumoasă, e nevoie şi de un mesaj.
Copii vor identifica usor mesajul din ”Iarna Poveştilor” spectacol la care sunteţi invitaţi să participaţi şi dumneavoastră în această sâmbătă de 21 decembrie, de la ora 11.30, Sala Studio a Teatrului Anton Pann.
La final vă invităm să cunoaşteţi echipa care a contribuit la realizarea acestui spectacol.
Mânuitori păpuşi: Viorica Stamate, Marina Măgală, Maria Ştefan, Maria Dospina, şi Cristian Bulagea.
Voci: Cristian Bulagea, Diana Ligi, Doru Perpelea, Robert Roiban, Viorica Stamate.
Păpuşi: Viorica Stamate
Regizor tehnic, construcţie, pictură decor: Doru Perpelea
Regie, scenografie, sunet: Diana Ligi
Poftiţi la teatru!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...