Actualitate

Încă două premii pentru municipiul Râmnicu Vâlcea

Eforturile constante ale Municipalităţii Râmnicului îndreptate spre o cât mai bună gestionare a oraşului au primit o nouă confirmare.

Joi, 12 decembrie, în cadrul Galei Administraţie.ro desfăşurată la Cluj Napoca, Primăria Râmnicu Vâlcea a primit două diplome de Excelenţă pentru proiectul ”Construirea unei artere de legătură între bulevardul N. Bălcescu şi bulevardul Tineretului” şi pentru ”Gestionarea eficientă a fluxurilor de deşeuri”.

Municipiul Râmnicu Vâlcea a primit şi la precedentele două ediţii ale Galei recunoaşteri ale bunei administraţii, în 2017 pentru ”Amenajarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă”, iar în 2018 pentru proiectul ”Reorganizarea şi amenajarea spaţiului public central”.

Gala Administraţie.ro este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

În cadrul ediţiei de anul acesta – a XV-a - au fost premiate 28 de proiecte importante realizate în cursul acestui an de instituţii publice din întreaga ţară.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...