Actualitate

Vor fi montate semne de circulaţie de orientare la bretelele pasajului Tudor Vladimirescu

În vederea unei cât mai bune utilizări a noilor legături rutiere din zona pasajului Tudor Vladimirescu, până la finele acestei săptămâni urmează să fie montate indicatoare rutiere de orientare la intrările şi ieşirile rampante, precum şi la sensul giratoriu de sub pasaj, către principalele puncte de interes din oraş şi din afara sa, cum ar fi Vama, Centru, cartier Ostroveni, Sibiu, Piteşti etc.

Instituirea sensului unic pe str. Crişan a degrevat această arteră de circulaţie, astfel încât, în ultimele zile, Direcţia Administrării Domeniului Public a putut face mai multe reparaţii necesare, turnarea de covor asfaltic urmând să fie realizată ulterior, în cadrul pachetului de 17 străzi pentru care s-a solicitat finanţare de la Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

Traficul auto pe strada Ferdinand, în zona de legătură dintre bulevardele Tineretului şi Nicolae Bălcescu, ca şi pe rampele de la pasaj sau pe strada Libertăţii se desfăşoară fluent, dovadă că cei mai mulţi dintre şoferi au adoptat noile conexiuni rutiere şi le folosesc în mod curent.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...