Actualitate

Infrastructura, prioritate la Stoileşti

Comuna cu cea mai mare reţea internă de drumuri din Vâlcea va beneficia de noi investiţii în infrastructura rutieră. În acest an se construiesc două noi poduri în satele Izvoru Rece şi Ghiobeşti. Lucrările au loc după proiecte realizate de administraţia locală şi finanţate de Guvern. Gîrla Urşani a fost canalizată, iar pe marginea pârâului Stăneasca s-au executat lucrări de regularizare astfel că şi DC 36 a fost protejat de eventuale inundaţii viitoare.

Bani economisiţi

Consiliul Local al Comunei Stoileşti a aprobat utilizarea excedentului bugetar înregistrat la data de 31 decembrie 2018 al Primăriei Stoileşti, în sumă de 27.768,91 lei, pentru finanţarea lucrărilor la obiectivul de investiţie „Refacerea şi protejarea platformei drumului „Uliţa Şogor-Malu”, de-a lungul pârâului Ursana, trecerea prin vad şi pod în punctul „Malu”.

Florin Ionescu, primarul comunei Stoileşti, a arătat un interes total pentru drumurile şi podurile din localitate.

Recepţie la trei poduri

În ultima perioadă, în comuna vâlceană Stoileşti s-a făcut recepţia la trei noi investiţii, în satele Izvorul Rece, Stăneşti şi Ghiobeşti. Astfel podul de la Izvorul Rece are o lungime de 28 de metri şi asigură accesul la peste 200 de gospodării. Podul de la Stăneşti are o lungime de 12 metri şi este calea de acces către 20 de gospodării, dar şi la multe terenuri agricole. Podul de la Ghiobeşti are o lungime de 18 metri este şi el unul foarte important pentru că în trecut oamenii erau nevoiţi să îşi lase autoturismele pe celălalt mal al pârâului şi să meagă la gospodării pe picioare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...