Actualitate

Sprijin financiar de la Primăria Olăneşti pentru Parohia „Valea Cheii” - Biserica Tisa

Prin Hotărârea nr. 60/2019, Consiliul Local al oraşului Băile Olăneşti a aprobat reapartizarea de la bugetul local a sumei de 5.000 lei, cu titlul de ajutor financiar pentru Parohia „Valea Cheii”, în vederea acoperirii unor cheltuieli destinate pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii interioare şi exterioare la Biserica Tisa situată în oraşul Băile Olăneşti, cât şi pentru alcătuirea documentaţiei în vederea intabulării lăcaşului de cult – Biserica Tisa.

La propunerea primarului Sorin Vasilache, Consiliul Local al oraşului Băile Olăneşti a aprobat în luna august indicatorii tehnico-economici şi devizul general pentru obiectivul de investiţii „Modernizare şi refacere strada Glodeanu din oraşul Băile Olăneşti”.

În acest an, Primăria Olăneşti, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, va începe lucrările de construire a unui teren de fotbal cu suprafaţă de joc sintetică în localitate. „Avem nevoie de un teren sintetic, pentru a atrage şi echipe de fotbal la noi. FRF va face terenul, iar noi, vestiarele şi celelalte lucruri necesare desfăşurării activităţii în cele mai bune condiţii. Terenul sintetic va putea fi folosit şi iarna, când echipele pot veni în cantonament la noi”, a declarat edilul din Olăneşti, Sorin Vasilache.

Conform primarului Sorin Vasilache, în acest an sau anul viitor se are în vedere introducerea reţelei de apă pe strada Cheii. Primarul Sorin Vasilache modernizează străzile Prislop şi Padinii, cu fonduri de la bugetul local: „Aceste lucrări vin în completarea celor pe care le-am realizat în 2018, este vorba despre lucrări de reparaţii la străzile Cascadei, Valea de Case, parţial strada Mihai Eminescu, strada Pieţei şi Cumpăna. Au fost lucrări de asfaltare, betonare, pe străzi care au prezentat înclinaţii şi care nu puteau fi reparate decât prin material de acest gen. Am făcut lucrări de asfaltare şi reparaţii în incinta Şcolii Generale din Olăneşti-sat”.

Prin Hotărârea nr. 104/2018, Consiliul Local al oraşului Băile Olăneşti a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, amenajarea si transformarea imobilului situat pe strada Băilor, nr. 22 A, Băile Olăneşti, judeţul Valcea, în grădiniţă cu program prelungit”, la suma de 213.000 lei finanţată din bugetul local.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...