Sub Lupă

Tineri bănuiţi de furt, reţinuţi de poliţiştii vâlceni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Brezoi şi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea au reuşit să identifice şi să depisteze trei tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În dimineaţa zilei de 09 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un lucrător al unui magazin de produse electronice şi electrocasnice, de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în magazin, din interiorul căruia au fost sustrase mai multe bunuri.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind sustrase mai multe produse electronice, creând un prejudiciu de 18.000 lei.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au reuşit să identifice 2 tineri de 16 respectiv 18 ani, din comuna Racoviţa şi un tânăr de 18 ani, din Călineşti, bănuiţi de comiterea faptei. Cei trei au fost depistaţi, în trafic, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar asupra lor au fost descoperite mai multe bunuri.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reţinerea pe 24 de ore, a celor trei tineri, aceştia fiind încarceraţi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Astăzi, cei trei o să fie prezentaţi instanţei de judecată în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale.

La activitate au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...