Sport

Tomas Ryde: “Continuăm să luptăm pentru locul 7”

Selecţionerul Tomas Ryde a dezvăluit care sunt jucătoarele care l-au surprins cel mai mult la acest turneu final.

Naţionala de handbal a României va întâlni Suedia şi Japonia în următoarele două partide la Campionatul Mondial. Deşi au ieşit din lupta pentru medalii, “tricolorele” îşi pot îndeplini încă obiectivul: locul 7 în clasamentul final, ceea ce ar însemna calificarea la turneul preolimpic.

“Avem nevoie de victorie cu Suedia, trebuie să continuăm să luptăm pentru locul al şaptelea la acest turneu final. Nu putem lupta pentru o medalie, deşi am avut un moment foarte bun după meciul cu Ungaria. Acum este timpul să jucam bine şi să învingem Suedia. Nu ne vom putea baza foarte mult pe Cristina, este destul de obosită şi resimte dureri la genunchi, aşa că alte jucătoare trebuie să iasă la rampă. Sunt foarte mulţumit de Seraficeanu, de Polocoşer, Perianu mi-a plăcut în apărare, Iuganu a făcut şi ea treabă bună. Cristina a fost adevărata surpriză. A avut foarte puţine antrenamente şi a făcut un turneu excelent, asta mi se pare uimitor. Îmi doresc să jucăm mai bine din punct de vedere fizic. Suedia are o apărare puternică şi joacă agresiv. Japonia are un avantaj prin faptul că joacă pe teren propriu, dar cred că suporterii noştri ne vor da o energie fantastică” – Tomas Ryde, selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României.

“Vrem să ne întoarcem acasă cu capul sus”

“Tricolorele” sunt hotărâte să obţină doua victorii în meciurile cu Suedia şi Japonia.

“Următoarele două meciuri sunt foarte importante. Încercăm să pregătim partida cu Suedia cât mai bine şi îmi doresc să câştigăm, dar nu va fi uşor” – Denisa Dedu, componentă a naţionalei feminine de handbal a României.

“Trebuie să fim conectate la meci şi să reuşim să punem în valoare ceea ce ştim, să jucăm ca o echipă unită. Îmi doresc să facem meciuri bune, să ieşim de pe teren mulţumite de noi şi victorioase. Vrem să mergem acasă cu capul sus” – Laura Pristăviţă, componentă a naţionalei feminine de handbal a României.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...