Actualitate

Reabilitarea, modernizarea şi dotarea secţiilor din clădirea Corp C6 a Spitalului Vechi din Rm. Vâlcea a intrat în linie dreaptă

Luni, 9 decembrie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat contractul de servicii pentru elaborare studiilor tehnice preliminare – studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnica, raportul de audit energetic – pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea secţiilor din clădirea – corp C6 a Spitalului Vechi, unde funcţionează în prezent secţiile dermato-venerice şi infecţioase.

Proiectul Reabilitarea, modernizarea şi dotarea secţiilor din clădirea – Corp C6 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, situat în str. General Magheru, nr. 54 (”Spitalul Vechi” – Spitalul Nr. 2) a fost depus spre finanţare în cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, Subprogramul "Unităţi sanitare din mediul urban" – derulat de către COMPANIA NAŢIONALĂ DE INVESTIŢII.

Prin acest proiect, cu o valoare estimată la 16.000.000 lei, se propune reabilitarea, modernizarea şi dotarea cu mobilier specific a clădirii C6, unde funcţionează în prezent secţiile dermato-venerice şi infecţioase.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...