Sub Lupă

În atenţia DNA! Primarul din Ocnele Mari forţează intabularea terenului din domeniul public pe care şi-a ridicat clădirea de lângă primărie

Ca orice om cinstit, în buza Sărbătorilor de iarnă (joi, 5 decembrie), primarul din Ocnele Mari a trimis Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Vâlcea documentaţia aferentă procedeului final de scoatere din domeniul public a unor suprafeţe necesare “întregirii” terenului pe care edilul şi-a ridicat ditamai casa lângă sediul administraţiei locale.

Actele pentru intabulare au fost depuse la OCPI, după cum arată şi capturile foto realizate de pe siteul instituţiei, de Marina Ioana Popescu. Schiţele confirmă detaliile semnalate de noi în articolul din 21 iunie a.c. şi arată continuarea eforturilor primarului de a intra în legalitate cu proprietatea personală în defavoarea proprietăţii publice a oraşului pe care îl conduce. Ele au fost înregistrate cu observaţii de către funcţionarii OCPI Vâlcea şi au primit termen de soluţionare data de... 30 decembrie a.c..

Sursele noastre din cadrul Primăriei Ocnele Mari susţin că, faţă de situaţia din 20 iunie a.c., documentaţia avizată din partea administraţiei locale i-a fost trimisă lui Pătru de secretarul localităţii, Maria Bododea, prin poştă, cu confirmare de primire, semn că, în ciuda forţărilor edilului din consiliul local, tot mai puţini funcţionari au curaj să se asocieze cu demersurile sale. În plus, din câte cunoaştem, pe 30 noiembrie a.c. i-a expirat lui Pătru şi termenul până la care îi fusese prelungită aprobarea depunerii documentaţiei necsare intabulării.

Suntem curioşi dacă anchetatorii DNA vor lua la cercetat serios şi acest aspect, dacă tot au făcut miercuri un drum la Primăria Ocnele Mari pentru a ridica unele documente, mai multe decât ne aşteptam şi noi.

Pe aceeaşi temă (inclusiv declaraţia primarului Mihai Pătru) citiţi şi:
http://saptamana.net/articol/15084-zapaceli-cadastrale-la-ocnele-mari-casa-primarului-mihai-patru-musca-din-nou-din-domeniul-public
http://saptamana.net/articol/15966-descinderi-ale-procurorilor-dna-la-primaria-ocnele-mari
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...