Actualitate

Bibiloteca Pietrari, selectată să participe la Atelierul “MobilitatE+” (atelier de scriere a proiectelor de Mobilitate ERASMUS+), domeniul Educaţia Adulţilor

Biblioteca Publică Locală Pietrari, reprezentată de bibliotecar Crina Popescu, a fost selectată pentru a participa la Atelierul “MobilitatE+” (atelier de scriere a proiectelor de Mobilitate ERASMUS+), domeniul Educaţia Adulţilor. Atelierul este organizat exclusiv pentru biblioteci şi muzee şi se va desfăşura în Bucureşti în perioada 27-29 noiembrie 2019 (miercuri, joi,vineri).

Tematicile abordate: Identificarea nevoilor instituţionale şi ale grupului ţintă; Condiţii de eligibilitate în cadrul unui proiect Erasmus+; Obiectivele şi activităţile unui proiect Erasmus+; Partenerii implicaţi şi rolurile acestora într-un proiect; Rezultatele şi impactul unui proiect Erasmus+; Recunoaşterea rezultatelor învăţării în cadrul unui proiect Erasmus+; Monitorizarea şi evaluarea rezultatelor; Aspecte de management al proiectului.

Atelierul MobilitatE+ face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituţiile eligibile şi este susţinut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul programului european pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educaţia Adulţilor.

Bibliotecar,
Crina Popescu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...