Actualitate

Competiţia “Cupa Satelor” de la Pietrari şi-a desemnat câştigătorii

Fotbalul este sport naţional şi mişcarea fotbalistică este una dintre bucuriile românilor indiferent de nivelul competiţional în care se joacă. Sâmbătă, 9 noiembrie, în localitatea Pietrari s-a desfăşurat turneul final al “Cupei Satelor”, competiţie sportivă care a adunat la start 34 de echipe de fotbal, 34 de echipe de copii vâlceni. Competiţia rezervată copiilor Under 13, aflată la prima ediţie, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea şi susţinută financiar de Consiliul Judeţean Vâlcea este o acţiune sportivă pentru descoperirea tinerelor talente fotbalistice, dar şi un prilej de a-i deconecta pe cei mici din faţa calculatorului.

Gazda evenimentului, primarul Nicolae Moraru, s-a ocupat de buna desfăşurare a competiţiei, fiind mândru de juniorii din comuna pe care o conduce. Finala turneului s-a dat între localităţile Pietrari, Budeşti, Stoileşti şi Sineşti. La finalul competiţiei, copiii din comuna Budeşti au obţinut primul loc, locul secund fiind ocupat de echipa micuţilor fotbalişti din localitatea Pietrari. „Micuţii fotbalişti din Pietrari s-au antrenat de zor pe terenul de fotbal din localitate, noi ne-am ocupat inclusiv de echipamentul sportiv. Avem un campionat la nivel judeţean, de Liga a V-a, unde echipa din Pietrari îşi desfăşoară activitatea. Pentru că sunt alături de mişcarea sportivă a tinerilor, cu acest prilej ne-am înscris în acest campionat, denumit „Cupa satelor”.

Este o acţiune bună, copiii sunt deconectaţi de la telefon şi calculator, iar sportul îi învaţă să fie fair play, să fie competitivi”, a afirmat primarul Nicolae Moraru. Toţi copiii care au participat în competiţie au fost premiaţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...