Administraţie

Cea mai mare investiţie după anii '90, în municipiul Râmnicu Vâlcea, realizată de primarul Mircia Gutău

“Astăzi, am participat la inaugurarea celui mai mare proiect din municipiul Râmnicu Vâlcea şi anume: Bretelele de legatură la Pasajul Suprateran „Tudor Vladimirescu”.
Ca de fiecare dată primarul Mircia Gutău şi-a respectat promisiune şi a trecut pe agenda sa şi realizarea celei mai mari investiţii după anii '90.
În cadrul proiectului au fost realizate următoarele lucrări:
Prelungirea bulevardului Tineretului de la strada Libertăţii până la pasajul Tudor Vladimirescu pe sectorul cuprins între str. Libertăţii şi începutul bretelelor de acces la pasajul Tudor Vladimirescu cu o arteră de circulaţie pe 4 benzi, încadrată de trotuare şi cu separator median de sens prevăzut cu spaţiu verde.
Realizarea legăturilor rutiere pentru relaţiile prelungirii bulevardului Tineretului – bulevardul Tudor Vladimirescu prin intermediul unor bretele racordate la pasajul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, constând în următoarele etape:
•sectorul cuprins între începutul bretelelor de acces la pasajul Tudor Vladimirescu şi sensul giratoriu de sub pasaj
•realizarea tuturor legăturilor rutiere între str. Referendaru, str. Ferdinand, prelungirea bulevardului Tineretului precum şi accesul la pasajul proiectat pe bulevardul Tudor Vladimirescu spre cartierul Traian şi dinspre cartierul Ostroveni prin intermediul unui sens giratoriu amplasat sub pasaj
•refacerea legăturii rutiere cu str. Ferdinand
•refacerea legaturii rutiere cu str. Referendaru
•implementarea de măsuri privind dirijarea traficului în zona intersecţiei prelungirii bulevardului Tineretului cu str. Libertăţii şi str. Crişan în vederea asigurării capacităţii de circulaţie până la realizarea integrală a măsurilor propuse prin studiul de trafic.
Municipiul Râmnicu Vâlcea este în continuă dezvoltarea şi asta se datorează bunei colaborări dintre primar şi Consiliul Local.
Îl felicit pe prietenul meu Mircia Gutău pentru toat ce a făcut şi face în municipiul Râmnicu Vâlcea!
Este un om gospodar şi tratează cetăţenii ca pe familia sa. Datorită lui, astăzi, ne mândrim cu cel mai frumos şi curat oraş din România!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...