Monden

”Crăciunul Preşedintelui” la Teatrul Metropolis din Bucureşti - Sold out

Luni şi marţi, 25 şi 26 noiembrie 2019, de la ora 19.00, Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea va prezenta în Sala „Gloria” a Teatrului Metropolis din Bucureşti, spectacolul ”Crăciunul Preşedintelui” regia Chris Simion Mercurian. Vestea că este un spectacol foarte bun şi că ajunge şi la Bucureşti a făcut ca în câteva ore de când s-au pus în vânzare biletele să fie vândute, aşa că cei de la Teatrul Metropolis au mai pus o reprezentaţie în data de 21 decembrie.

Încă de la premieră, eveniment care a avut loc în zilele de 17 şi 18 mai 2019 pe scena Teatrului Anton Pann, chiar în prezenţa autorului, a lui Pascal Bruckner, spectacolul ”Crăciunul Preşedintelui” s-a bucurat de succes, de apreciere criticii de specialitate şi a publicului, fiind răsplătit cu numeroase aplauze. Iată ce spunea scriitorul Dinu Săraru despre acest spectacol într-un articol apărut în „Adevărul” din 2 iunie ac.

”Emoţionat sincer de spectacol, Pascal Bruckner s-a declarat, în dialogul cu mine, emoţionat şi de căldura primirii spectacolului de către public, de căldura aplauzelor acestui public râmnicean şi, astfel, mi-a adus şi mie aminte să-i spun că Râmnicul a fost declarat de către unul dintre cei mai mari creatori ai scenei româneşti, Sică Alexandrescu, cel mai bun public de teatru din provincie încă din perioada cuprinsă între cele două războaie mondiale. Am mai vorbit şi despre trupă, tânără şi devotată, şi despre interpretul rolului principal, Tavi Costin. Experienţa pe care o am, de peste 60 de ani în teatru, în ipostaza de cronicar de teatru trei decenii şi de director de teatru, inclusiv de Teatru Naţional, mă îndreptăţeşte, cred, să spun că prezenţa în spectacol a lui Tavi Costin şi virtuţile darului său actoricesc m-au făcut să mă gândesc la acei actori care, la vârsta lui, au spuzit fericit scena românească, la Mircea Albulescu, la Moraru, la Horaţiu Mălăele… De multă vreme, recunosc, n-am mai întâlnit, în jurul vârstei de 30 de ani, un actor cu un talent atât de bogat în promisiuni”.

Da, la Teatrul Anton Pann sunt nişte actori minunaţi. Ei îşi pun toată măiestria pentru ca spectacolele în care joacă să fie bune, căutate şi apreciate. Actorii din acest spectacol sunt: Preşedintele: TAVI COSTIN; Majordomul preşedintelui: MARIAN RÎLEA / ALEXANDRU BETERINGHE; Frizerul preşedintelui: ANDREI CĂTĂLIN; Soţia frizerului: DENISSE MOISE; Miniştrii: Vladimir Purdel. Regia tehnică, Vasile Marinoiu. În continuare aducem în atenţie şi pe cei care alături de regizor au dat strălucire acestui spectacol: Decor, MIRELA TRĂISTARU; Costume, IOLANDA MUTU JR; Coregrafie, IOANA MARCHIDAN; Ilustraţie muzicală: CHRIS SIMION-MERCURIAN; Regia: CHRIS SIMION-MERCURIAN.

La doar o zi, pe 25 noiembrie, după ce se vor întoarce de la cele două festivaluri la care participă, New Wave Theater Festival de la Reşiţa şi Festivalul de Comedie de la Caracal, cu forte noi se vor îndrepta spre capitală, spre Teatrul Metropolis, ca să le arate bucureştenilor şi acest spectacol marca Teatrul Anton Pann. Pentru vâlceni, pentru cei care nu au văzut acest spectacol, îi informăm că în data de 14 decembrie se va juca din nou pe scena Teatrului Anton Pann, dar, deja peste jumătate din locuri s-au vandut. Încheiem articoul nostru prin a le dori succes, spunându-le că suntem mândri de activitatea lor. Felicitări!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...