Ultima Oră

Percheziţii în Vâlcea la persoane bănuite de furt şi tăinuire

La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băile Olăneşti şi ai posturilor arondate au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza oraşului Băile Olăneşti, municipiului Râmnicu Vâlcea şi comunei Muereasca.

Poliţiştii au descins în trei locaţii fiind vizaţi doi bărbaţi unul de 33 de ani cercetat într-o cauză penală de furt calificat, respectiv 53 de ani, cercetat într-o cauză penală de tăinuire şi o femeie de 31 de ani cercetată într-o cauză penală de tăinuire.

În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi la data de 02 noiembrie a.c., de o femeie din oraş cu privire la faptul că, în perioada 28 octombrie – 02 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns într-o anexă a locuinţei sale, din interiorul căreia au fost sustrase mai multe bunuri, prejudiciul fiind de 15.000 lei.

În urma activităţilor desfăşurate au fost identificate un cazan de fabricat rachiu, un motoferăstrău şi o motocoasă, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

Faţă de bărbatul de 33 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, iar cercetările faţă de femeia de 31 de ani şi bărbatul de 53 de ani, se vor efectua în stare de libertate.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea şi luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi din cadrul I.J.J Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...