Actualitate

Elevii de la o şcoală din Craiova stau îmbrăcaţi la ore din cauza frigului

Elevii Şcolii Generale „Nicolae Bălcescu” din Craiova stau de două zile îmbrăcaţi cu gecile, pentru că nu se mai dă căldură din cauza unei avarii. Directorul şcolii spune că „Dumnezeu îi iubeşte pe dascăli”, iar „soarele şi căldura de afară ajută”.

Elevii unei şcoli şi locatarii mai multor blocuri din Craiova au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii.

În schimb, unele străzi din oraş s-au transformat în adevărate „piscine”, marţi, după ce s-a spart şi o conductă de apă rece.

Potrivit unor angajaţi ai societăţii care furnizează agent termic în Craiova, avariile s-au produs din cauza ţevilor vechi.

„Ţevile sunt vechi, a intervenit o avarie pe reţeau blocurilor, am intervenit şi s-au schimbat conductele şi se va livra căldură. Problema a fost rezolvată, a mai rămas cu apa caldă”, a declarat Ovidiu Ghelvit, şeful de sector al furnizorului de căldură.

Situaţie critică la o şcoală, în prag de iarnă. Elevii stau îmbrăcaţi cu geci, din cauza frigului. Director: „Dumnezeu ne iubeşte”

Părinţii s-au plâns că la Şcoala Generală „Nicolae Bălcescu”, copiii au stat luni şi marţi cu gecile pe ei în timpul orelor.

Conducerea şcolii se consolează cu gândul că nu doar şcoala e în situaţia asta şi mizează pe căldura divină.

„Căldură nu este de ieri, de când s-a defectat conducta de apă termică (...) Sunt şi blocuri, nu numai şcoala. Sunt şi blocuri destul de multe din cartier care nu au agent termic de ieri de dimineaţă. (…) aşa cum vedeţi. Dumnezeu ne iubeşte pe noi, dascălii, fapt pentru care se vede că este soare şi căldura de afară ne ajută, temperaturile sunt ok şi acceptabile”, a declarat Ionuţ Vădeanu, director adjunct al Şcolii „Nicolae Bălcescu” din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, avariile vor fi remediate în câteva ore.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...