Pe Scurt

Razie a poliţiştilor în Râmnicu Vâlcea

Marţi, 05 noiembrie a.c., poliţiştii de la prevenire, ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale au efectuat o razie, în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Scopul acestei razii a fost prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, identificarea de bunuri a căror deţinere este interzisă de lege, provenite sau utilizate la comiterea de fapte penale, identificarea persoanelor urmărite local, naţional şi internaţional şi a persoanelor fără documente de identitate sau forme legale privind domiciliul sau reşedinţa.

Zonele vizate au fost zona Priza Olt, Colonia Nuci, strada Stolniceni, cu această ocazie fiind legitimate 87 de persoane şi controlate 19 autoturisme şi au fost identificate 2 persoane urmărite internaţional respectiv un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ialomiţa, acesta fiind căutat de autorităţile judiciare din Italia în vederea participării la o procedură judiciară şi o tânără de 17 ani, ce figurează ca minor dispărut, alertă introdusă de către autorităţile franceze. În fapt aceasta a plecat din Franţa fără acordul părinţilor, aceştia anunţând autorităţile. Momentan tânăra locuieşte împreună cu rudele acesteia, iar pe perioada plecării aceasta nu a fost victima nici unei infracţiuni.

Toate persoanele legitimate au făcut obiectul verificărilor şi introducerii în bazele de date ale poliţiei.

La această activitate au participat şi lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea şi D.E.P.A.B.D.. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...