Sub Lupă

Bărbat de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea, reţinut pentru agresiune sexuală asupra a doi minori

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au percheziţionat locuinţa unui bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală, în formă continuată.

La data de 29 octombrie a.c., poliţiştii vâlceni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală, fapte ce ar fi fost săvârşite în formă continuată asupra a doi minori cu vârste de 10 şi 7 ani, în perioada septembrie – octombrie 2019.

În fapt, la data de 29 octombrie a.c., mama celor doi minori a sesizat Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual cei doi copii minori, pe care acesta îi invita frecvent în locuinţa sa, oferindu-le rechizite şcolare.

Poliţiştii au descins la locuinţa bărbatului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde au ridicat în vederea efectuării cercetărilor mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăţi), DVD – CD (peste 200 de bucăţi), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR şi alte bunuri care interesează cauza.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar începând de ieri, ora 19.45, faţă de acesta a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală, ambele fapte fiind săvârşite în formă continuată, sub directa coordonare a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...