Administraţie

Cinci trasee vâlcene, abandonate de transportatori, au fost acoperite

În ultima perioadă, mai mulţi operatori de transport au abandonat cursele repartizate prin licitaţie, fiind pusă în dificultate naveta zilnică a vâlcenilor. Consiliul Judeţean Vâlcea a făcut demersuri să obţină cadrul legal şi în final, a reuşit să acopere şi aceste trasee.

În sedinţa ordinară din data de 28 octombrie 2019, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind atribuirea pe o perioadă de 60 de zile, cu posibilitatea prelungirii atribuirii până la organizarea licitaţiilor electronice, dar nu mai mult de 12 luni, a cinci trasee judeţene abandonate de transportatori. Proiectul de hotărâre mai cuprinde şi eliberarea licenţelor de traseu operatorilor declaraţi câştigători în şedinţa de atribuire din data de 10.10.2019.

Astfel că, începând cu data de 1 noiembrie 2019, traseele judeţene care vor fi acoperite sunt: 002 Autogara Dacos Râmnicu Vâlcea- Băile Govora, 022 Autogara Cristi Crina Camelia SRL Drăgăşani- Glăvile- Râmnicu Vâlcea (Oltchim), 053 Autogara Antares Transport Râmnicu Vâlcea- Frânceşti- Păuşeşti Otăsău, 055-Autogara Dacos Râmnicu Vâlcea- Băbeni- Popeşti, 056 Autogara Antares Transport Râmnicu Vâlcea- Băbeni- Roşiile (Romaneşti).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...