Actualitate

Comunicat de presă!

APAVIL SA: Dezminţire privind o serie de informaţii vehiculate în spaţiul public

Referitor la o serie de informaţii vehiculate la sfârşitul săptămânii trecute, în spaţiul public, postate pe un site, apoi preluate şi distribuite de diverse conturi pe Facebook şi prezentate drept dezvăluiri despre fuziunea sau preluarea societăţii Apavil S.A. de către operatorul de apă şi canal din judeţul Argeş, urmând „privatizarea cu un investitor strategic”, de unde ar rezulta şi creşterea tarifului la apă, vă comunicăm:

Societatea Apavil S.A. dezminte aceste informaţii, ele fiind neadevarate, absurde şi manipulative prin modul în care au fost prezentate alături de alte informaţii care pot fi verificate cu uşurinţă, încercând astfel să inducă cititorului impresia unui material bine documentat. Nu există şi nu a existat vreun demers, nici măcar intenţia, ca Societatea Apavil S.A. să fuzioneze sau să fie preluată.

Cele prezentate în materialul care circulă în mediul online aduc grave atingeri imaginii societăţii şi influenţează negativ proiectele cu finanţare europeană, actuale şi viitoare, fapt care determină Societatea Apavil S.A. să se îndrepte, în instanţă, împotriva celor care se fac vinovaţi de conceperea şi lansarea acestor neadevăruri sub formă de material jurnalistic.

Dezaprobăm aceste practici de manipulare a populaţiei indiferent de natura intereselor (politice, economice etc) care stau în spatele lor şi dorim să asigurăm utilizatorii serviciilor noastre din întregul judeţ că principalele obiective ale Societăţii Apavil S.A. sunt atât îmbunătăţirea continuă a serviciilor pe care le oferă, furnizarea apei potabile la standardele impuse de Uniunea Europeană, cât şi creşterea gradului de confort al locuitorilor judeţului prin extinderea reţelelor de apă şi canal.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂŢII APAVIL S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...