Monden

Teatrul Anton Pann prezent pe scena festivalului ”Săptămâna Teatrului Tânăr”, Buzău 2019

Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, pe care l-a luat actorul Tavi Costin, în urmă cu o săptămână, la la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, pentru rolul „Straforel” din spectacolul „Romanţioşii” de Edmond Rostand, regia- Vlad Cristache, producţia Teatrului „Alexandru Davila” Piteşti, pe cei de la Teatrul Anton Pann, pe spectatorii fideli, cât şi pe cei care scriu despre teatru, i-a bucurat foarte mult. Chiar dacă este învăţat cu premiile, de-a lungul anilor obţinând numeroase premii, actorul Tavi Costin are emoţii. Ele se regăsec în bagajul fiecărui actor atunci când se confruntă cu măria sa, publicul.

Am venit cu aceste precizări pentru a vă informa că miercuri, 23 octombrie, Tavi Costin va fi prezent la Festivalul Săptămâna Teatrului Tânăr, eveniment care se desfăşoară la Teatrul „George Ciprian” din Buzău, în perioada 19-26 octombrie. El va prezenta spectacolul „Toate lucrurile minunate”, după piesa dramaturgului englez Duncan Macmillan. Este un one man show, un spectacolul în care se vorbeşte despre depresie şi despre cât de lung este drumul până la cei pe care îi iubim. Ineditul acestui spectacol îl constitue implicarea spectatorilor, preţ de câteva minute, în postura de actori. La intrare vor primi câte un bileţel cu replica ce urmeză a fi spusă. „Toate lucrurile minunate”, este un spectacol care te lasă cu întrebări şi un spectacol la care aţi mai dori să mai adăugaţi pe listă şi alte lucuri care vi s-ar părea importante. Un spectacol bazat pe poveşti adevărate... şi inventate. Suntem convinşi că spectacolul care s-a bucurat de succes, de fiecare dată când a fost prezentat pe scena Teatrului Anton Pann, va fi mult aplaudat şi de spectatorii buzoieni. Tavi, mult succes!

Tot în această săptămână, pe Tavi Costin, alături de alţi colegi actori, îl veţi putea pe scena Teatrului Anton Pann în spectacolul ”Crăciunul Preşedintelui” de Pascal Bruckner, regia: Chris Simion Mercurian, în ziua de sâmbătă 26 octombrie, de la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann. După cum s-a văzut rolul preşedintelui din acest spectacol îi vine mănuşă, chiar dacă este un rol greu, care îl consumă, Tavi l-a realizat cu foarte, foarte multă responsabilitate.

Dar până sâmbătă sunteţi invitaţi la alte două spectacole: vineri 25 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann veţi putea vedea sau revedea ”Portofele virtuale” un spectacol în regia lui David Schwartz, iar sâmbătă de la ora 11.30, matineul pentru copii, un spectacol foarte frumos în regia actriţei Diana Roman. Este vorba de ”Albă ca Zăpada” după Fraţii Grimm, una dintre cele mai interesante poveşti nemuritoare scrise vreodată.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...