Administraţie

Constantin Rădulescu: Urmărim investiţiile în derulare şi lucrăm la proiecte noi!

Se fac demersuri pentru introducerea la finanţare a modernizării DJ646, care pleacă din oraşul Băbeni, traversează comunele Frânceşti, Tomşani şi Costeşti până la Mănăstirea Arnota

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a vizitat, joi, 17 octombrie, o parte din şantierele deschise în judeţ, unde a constatat că investiţiile aflate în derulare au un ritm susţinut.

“Joi, 17 octombrie, am început ziua alături de cadrele didactice şi de primarul din Costeşti, Toma Peştereanu, la Şcoala Profesională Specială Bistriţa. Aici, elevii cu cerinţe educaţionale speciale vor fi instruiţi în cadrul unui program Erasmus. După acest eveniment, am mers să văd personal cum se desfăşoară lucrările de refacere a Podului de la Bărbăteşti. Am constatat că ritmul este susţinut, iar colegii mei de la RAJDP Vâlcea vor executa lucrări de calitate pentru o investiţie finanţată cu fonduri de la Guvern. Nu am plecat din localitate fără să trec să-l salut pe prietenul şi colegul meu, primarul Constantin Bănacu, şi nu am fost deloc surprins să-l găsesc lucrând cot la cot alături de cei care vor finaliza lucrările la dispensarul uman, investiţie finanţată de Guvernul României. Domnul primar urmăreşte toate lucrările din comună şi prin comportamentul său dovedeşte un ataşament deosebit faţă de comunitate. Tot joi, am verificat şi lucrările care se execută pe DJ 646 B şi am pornit din Pietrari, am traversat Păuşeşti-Otăsău şi toată comuna Frânceşti. Este un drum extraordinar de frumos, lucrările sunt în plină execuţie şi vâlcenii din Pietrari, Păuşeşti-Otăsău şi Frânceşti merită din plin să meargă pe un drum bun. Acest drum trece şi pe lângă Mănăstirea Dintr-un Lemn. În aceeaşi zi am fost şi pe DJ 646 C care duce către Mănăstirea Surpatele şi care este aproape gata. Sunt proiecte în derulare, însă avem pregătite şi proiecte noi, cum ar fi modernizarea DJ 646 care pleacă din oraşul Băbeni, traversează comunele Frânceşti, Tomşani şi Costeşti până la Mănăstirea Arnota. În prezent avem studiul de fezabilitate pregătit şi se fac demersuri pentru introducerea la finanţare a proiectului pe fonduri europene”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...