Monden

Premiera la Teatrul Anton Pann!

„D-ale carnavalului” – de I.L. Caragiale, regia Vladimir Anton, duminică, 20 octombrie, la Teatrul Anton Pann, ora 19,00, Sala Mare

După succesul de zile mari pe care l-a avut spectacolul ”D’ale carnavalului” la primul contact cu publicul, suntem convinşi că la premiera de duminica 20 octombrie, de la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann va fi la fel de plină, spectatorii avand acelaşi entuziasm pe care l-au avut şi duminica trecuta, stare de bucurie ce s-a soldat cu un ropot de aplauze şi ovaţii îndelungate. Spunea regizorul acestui spectacol, Anton Vladimir, la conferinţa de presă, că lucrează cu o echipă de actori profesionişti, foarte buni şi acest spectacol este un pariu. Să lucrezi o piesă de Caragiale în zilele noastre ai nevoie de curaj, imaginaţie, decor bun, actori buni, toate ingredientele pentru reuşita unui spectacol. Vladimir Anton a construit în aşa fel spectacolul încât să-ţi imaginezi că ceea ce se întâmpla acum o sută şi ceva de ani este perfect valabil şi în zilele noastre.
În frizeria lui Nae Ghinea, Iordache primeşte vizita lui Pampon. Acesta furios îl caută pe Nae, frizerul, care începuse o nouă idilă cu o nouă amantă, Didina, fapt ce duce, după cum o să vedeţi, la gelozia fostei amante, a Miţei. De aici începe adevărata poveste cu drame explozive, haz de necaz şi necaz de prea mult haz. Două triunghiuri amoroase în vreme de carnaval. Măşti de bal şi măşti sociale, condimentate cu un limbaj comic. Într-un cuvânt: Caragiale!
Felicităm echipa, cea care a contribuit la reuşita acestui spectacol: actori; Vladimir Purdel, Kostas Mincu, Andrei Cătălin, Tudor Andronic, Ionut Niculae, Réka Szász, Ana Şusca şi Ştefan Craiu; scenografia – Romulus Boicu; video design – Hybrid Lab, regia - Vladimir Anton. De asemenea felicitări îi adresăm şi managerului acestei instituţii, Tavi Costin, pentru felul de a şti cum să atragă la Teatrul Anton Pann nume conscrate ale unor regizori şi nume ale unor regizori mai puţin cunoscuţi, dar care au făcut spectacole minunate. Dăm aici exemplul lui Matei Lucaci Grunberg, cel care a pus în scenă ”Emisie: Titanic Vals” şi acum Valdimir Anton cu ”D’ale carnavalului”. În curând la Teatrul Anton Pann vor începe repetiţiile unor spectacole ce poartă semnătura a doi regizori consacraţi: Victor Ioan Frunză şi Vlad Masaci. Însă, până atunci conducerea Teatrului Anton Pann vă adresează invitaţia de a participa la toate spectacolele cuprinse în repertoriul de anul acesta al Teatrului Anton Pann şi bineînţeles de a participa la evinementul din 20 octombrie, ora 19.00, Sala Mare, Teatrul Anton Pann- Premiera spectacolului ”D-ale carnavalului”– de I.L. Caragiale, regia Vladimir Anton.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...