Administraţie

Ample lucrări de infrastructură în comuna Budeşti

Administraţia locală a comunei Budeşti are în desfăşurare lucrări de reabilitare a drumurilor locale. Încă de anul trecut s-au început lucrările de reabilitare a iluminatului public, dar şi continuarea reabilitării drumurilor.

”Prioritatea noastră este reabilitarea drumurilor. Continuăm lucrările începute anul trecut, la drumul din Brânduşari, în satele Barza şi Popeşti. Avem strada Bradului, strada Teiului, strada Lăcrămioarelor, strada Pepinierei, DC Islaz – Barzai, Avem în proiect construirea unui pod peste pârâul Sâmnic”, spune primarul Ionel Vlădulescu.

Să nu uităm localitatea Budeşti dispune de cel mai mare parc industrial din judeţ, cu un potenţial de 100 de hectare unde anul acesta numărul angajaţilor va atinge 3000, urmând ca în anii următori acesta să aibă o dinamică exponenţială.

În prezent, suprafaţa deja relocată industriei este de aproximativ 60 de hectare, dar se lucrează la întocmirea unui program amplu care prevede extinderea acestui parc industrial la peste 100 de hectare, odată deja cu anunţarea unor mari concerne de a investi aici.

„Noul plan prevede extinderea utilităţilor (apă, canal, electricitate, gaz, drumuri de acces), probabil că aici va fi inima industrială a judeţului şi a Râmnicului”, a precizat Ionel Vlădulescu, primar al localităţii limitrofe municipiului Râmnicu Vâlcea.

Nu doar agenţi industriali au investit în Budeşti, ci şi companii cu profil imobilar, în ultimii ani un întreg nou cartier rezidenţial apărând în zona centrală a localităţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...