Special

"Promenada Inimilor" din nou la Râmnicu Vâlcea

Peste 300 de copii, tineri şi adulţi, au participat sâmbătă la evenimentul organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea, Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea

Sâmbătă, 28 septembrie 2019 a avut loc la Râmnicu Vâlcea evenimentul "Promenada Inimilor", la care au participat peste 300 de copii, tineri şi adulţi.

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea, Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea.

"Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi. Noi cei din Rotary suntem dedicaţi comunităţii în care trăim, iar acum am avut ocazia, pentru al şaselea an consecutiv, să arătăm acest lucru printr-un proiect iniţiat în urmă cu mai mulţi ani de rotarienii din România şi Republica Moldova. Mulţumesc presei, care a susţinut în fiecare an această acţiune, Primăriei Râmnicu Vâlcea, Crucea Roşie Vâlcea, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Jandarmeria Vâlcea, Ambulanţa Vâlcea, tuturor partenerilor şi sponsorilor: Boromir, Nordexim, Restaurantele Ok, Annabella, Sanovita, Dumbrafox, Premium Concept Proiect, Mădălin Bojan, preşedintele RC Râmnic care de fiecare dată au contribuit la bunul mers al evenimentului", a declarat Bogdan Pistol, preşedintele Club Rotary Râmnicu Vâlcea.

"Promenada Inimilor" este un concept simplu şi inovator care are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea.

Proiectul implică amenajarea (realizată încă din anul 2014 pe Bulevardul Dem Rădulescu), în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a unei rute accesibile pe care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mişcare şi în organizarea anuală a unei plimbări cu participare numeroasă.
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...