Actualitate

Nouă iniţiativă realizată cu succes de deputatul vâlcean Eugen Neaţă!

Propunerea de conferire a Ordinului “Meritul Cultural în Grad de Cavaler” formaţiei de muzica rock ANTRACT a fost înaintată Preşedintelui României!

În urma solicitărilor venite din partea asociaţiei “Fan Club Antract” şi a mai multor cetăţeni ai judeţului Vâlcea, care i-au solicitat deputatului vâlcean Eugen Neaţă să facă demersurile necesare către Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale în vederea conferirii Ordinului “Meritul Cultural în Grad de Cavaler” formaţiei de muzică rock ANTRACT şi staffului tehnic, în data de 04.03.2019, parlamentarul vâlcean i-a adresat o interpelare ministrului al Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz.

“În interpelare, am argumentat motivele pentru care, potrivit prevederilor legale, formaţiei de muzica rock ANTRACT, ar trebui sa i se acorde acest ordin. Totodată la aceasta am ataşat creaţiile muzicale ale formaţiei, am solicitat ministrului să analizeze materialul înaintat şi să facă demersurile necesare către Preşedintele României, în vederea decorării formaţiei ANTRACT şi a staff-ului tehnic cu Ordinul “Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”.
Nu m-am oprit doar la a depune interpelarea şi am pus la dispoziţia ministerului toată documentaţia necesară pentru a susţine cele solicitate în interpelare.
După analiza riguroasă făcută de specialiştii din minister, am primit răspunsul mult aşteptat de vâlceni, de fani, dar şi de membrii formaţiei ANTRACT şi staful tehnic al acesteia.
Vestea cea bună, pe care am primit-o şi pe care astăzi o fac publică, este aceea că domnul ministru Valer Daniel Breaz a răspuns pozitiv solicitării mele şi va înainta propunerea de decorare Administraţiei Prezindenţiale-Cancelaria Ordinelor!
Toate demersurile ce au ţinut de mine au fost realizate aşa cum am promis la momentul în care mi-a fost solicitat sprijinul.
Ordinul “Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”, cu siguranţa, este unul pe care-l merită formaţia de muzica ANTRACT!
Îi felicit pentru realizările artistice şi pentru această nominalizare!
Mulţumesc domnului ministru Valer Daniel Breaz pentru deschiderea şi implicarea manifestată în rezolvarea interpelării mele!
Voi rămâne alături de oameni, pregătit să găsesc soluţii la solicitările lor.
Îmi place ceea ce fac şi le promit că în continuare voi fi la fel de activ şi voi încerca să găsesc rezolvare la problemele semnalate!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...