Actualitate

Au început lucrările pentru modernizarea drumului care leagă comunele Olanu, Drăgoeşti, Galicea şi Budeşti

Drumul de aproape 38,54 km va fi reabilitat cu aproximativ 23 de milioane de euro în cadrul Programului Operaţional Regional (POR)

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a dat luni, 23 septembrie 2019, startul lucrărilor pe un drum judeţean care traversează patru comune, drum în care se vor investi aproape 23 de milioane de euro, mai precis 107,2 milioane de lei.

Drumul are aproape 38,54 km şi pleacă din DN 7, din Budeşti şi merge prin Galicea, Olanu, Drăgoeşti, până în judeţul Olt, la Câmpu Mare.

Pe lângă asfaltarea pe toată lungimea drumului, se vor face consolidări la cele 23 de poduri, care există pe traseu, dar vom amenaja 1.691 de podeţe către gospodării. Se vor face amenajări ale intersecţiilor, precum şi amenajări de trotuare. De altfel, vor fi amenajate şi 35 de staţii de transport public în cadrul acestui proiect, precum şi rigole şi tot ce înseamnă dispozitive de scurgere a apelor pluviale, dar şi sisteme moderne de semnalizare rutieră.

“I-aş spune «Drumul lui Mihai Voievod» pentru că, undeva în Drăgoeşti, există o biserică unde ar fi fost botezat marele voievod. Asfaltăm drumul pe toată lungimea lui, de 38,55 km. Consolidăm şi cele 23 poduri de pe traseu, amenajăm 1.691 podeţe de acces, intersecţiile, trotuarele, precum şi 35 de staţii de transport public. Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această importantă realizare, primari, colegi de la Consiliul Judeţean, tuturor celor care, alături de mine, am crezut că această zi poate exista. Îmi fac datoria şi mă ţin de cuvânt pentru că, până la urmă, faptele bune sunt cele pe care oamenii le aşteaptă de la noi, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

09.12.2019 - 13:16Sandu Timplaru:Buna ziua ! As vrea sa aduc cumva la cunostinta celor care sint direct raspunzatori de aceasta lucrare si anume modernizarea drumului judetean Budesti , Galicea , Olanu , Cimpu Mare ! Nu este posibil sa torni covorul asfaltic direct pe namol si mocirla !!! Este chiar bataie de joc si o risipa extraordinara de bani ! Am trecut vineri pe la Bercioiu , se asfalta de zor direct pe namol ! Am intrebat muncitorii "face priza buna asfaltul fierbinte pe noroiul rece" , cam cit rezista acest asfalt"? Mi s-a raspuns "face , face ! Si de rezistat , pina ce trec 3-4 rabe ! Nici nu am apucat sa inchei duscutia cu muncitorii ca a si venit o masina mare si s-a rupt asfaltul sub ea !!! Deci domnilor care v-ati asumat raspunderea aceasta , acesta este un drum judetean , nu o poteca !!! Am filmat , am fotografiat , am trimes la Autoritatea Financiara si am reclamat aceasta risipa de bani !

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...