Sport

Echipa lui Mititelu poate juca pe ”Ion Oblemenco”!

Primăria Municipiului Craiova aduce la cunoştinţa publicului că îşi exprimă acordul pentru desfăşurarea meciului de fotbal din cadrul şaisprezecimilor Cupei României la fotbal, programat de către Federaţia Română de Fotbal, dintre echipele U CRAIOVA şi U CLUJ, pe arena Complexului Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal – Ion Oblemenco. Acordul autorităţii locale vine ca urmare a solicitării transmise de către U Craiova 1948 S.A.

Redăm mai jos informarea transmisă de Direcţia Patrimoniu din cadrul Primăriei Craiova către U Craiova 1948 S.A:

“Referitor la solicitarea dumneavoastră, înregistrată la Primăria Municipiului Craiova, vă transmitem acordul autorităţii locale, în calitate de proprietar al obiectivului Complex Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal, privind desfăşurarea meciului de fotbal în cadrul şaisprezecimilor Cupei României la fotbal, programat de către Federaţia Română de Fotbal, între echipele U CRAIOVA şi U CLUJ, acord condiţionat de următoarele:

- Achitarea taxei în valoare de 45.000,00 lei aferentă categoriei evenimentului, prevăzută la cap. I - Nivelul taxelor din Anexa nr. 4 la Hotărârea nr. 533/2018 cu respectarea cap. II - Procedura privind taxele locale pentru utilizarea temporară a Complexului Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal, situat în B-dul Ilie Balaci nr. 8 (fost Ştirbei Vodă nr. 38), Craiova; în procedură sunt menţionate obligaţiile ulterioare achitării taxei de folosinţă, responsabilizarea organizatorului pentru menţinerea şi predarea bunului în parametrii legali de funcţionare; pentru eventualele cheltuieli derivate din folosinţă, organizatorul evenimentului va prezenta, la întocmirea protocolului de predare-primire, dovada asigurării obiectivului.

- Respectarea prevederilor din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, având în vedere calitatea de organizator al competiţiei deţinută de clubul U CRAIOVA 1948 S.A. şi anume, fără a fi limitativ: art. 2, art.5, capitolul II – Obligaţiile organizatorului de competiţii sau de jocuri sportive cum ar fi: să interzică afişarea în arena sportivă a simbolurilor, sloganurilor ori textelor cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate; să interzică scandările cu caracter politic, să interzică amplasarea bannerelor sau a altor mijloace de publicitate vizuală pe gardul care delimitează suprafaţa de joc de tribună sau în orice alte locuri care împiedică fie buna vizibilitate a jocului de către spectatori, fie asigurarea unei intervenţii oportune, în caz de necesitate etc.

După stabilirea datei pentru desfăşurarea evenimentului, vă rugăm să reveniţi pentru demararea procedurilor: întocmirea notei de plată în vederea achitării taxei de utilizare a arenei sportive, întocmirea protocolului de predare–primire, stabilirea detaliilor procedurale.”

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...