Sport

Handbal feminin. Liga Florilor. SCM Râmnicu Vâlcea - CS Măgura Cisnădie 27:17 (11:10)

SCM Rm. Vâlcea este noul lider în handbalul feminin

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o pe CS Măgura Cisnădie cu scorul de 27-17 (11-10), joi, pe teren propriu, în etapa a treia a Ligii Naţionale de handbal feminin

SCM Rm. Vâlcea este noul lider în handbalul feminin, după victoria cu 27-17 în partida cu Măgura Cisnădie, ultima a etapei a 3-a. Campioana României şi Corona Braşov sunt singurele formaţii cu procentaj sută la sută în startul acestui sezon.

Echipa lui Florentin Pera a avut o primă repriză plină de emoţii, fiind ţinută în şah în special de portarul Elena Voicu, care a făcut de multe ori minuni în relaţia unu la unu cu adversarele. Astfel, Măgura a reuşit să ţină jocul sub un echilibru. În primele 30 de minute s-au înregistrat nu mai puţin de 10 egalităţi (11-10 pauză). Nicio formaţie nu a reuşit să conducă la mai mult de un gol.

Imediat după pauză, Vâlcea s-a desprins la 13-10, iar de acolo meciul s-a simplificat. Cu o bancă de rezerve subţire, Măgura s-a sufocat la ritmul impus de campioana României. Samara da Silva Vieira a dominat practic semicercul vâlcean în defensivă, iar portarul Yulia Dumanska a avut multe intervenţii utile. SCM a primit doar trei goluri până în minutul 50, a marcat în schimb de 10 ori, astfel că a treia victorie a sezonului a venit firesc. Până la final, Vâlcea a reuşit să se desprindă la 10 goluri, 27-17.

Ann Grete Norgaard a marcat 6 goluri, Asma Elghaoui 5, Irina Glibko 4, pentru vâlcence. De la oaspete s-au remarcat Smbatian 5 goluri, Panici 3, Ada Moldovan 3, Andreia Predoi 3 etc. Jucătoarea meciului a fost însă Samara da Silva, excelentă în apărare şi decisivă în câteva momente în atac (3 goluri).

SCM a reuşit a treia sa victorie consecutivă, după o repriză secundă foarte bună, în care a încasat doar 7 goluri.

SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Corona Braşov au maximum de puncte, 9, urmate de CSM Bucureşti, SCM Gloria Buzău, HC Zalău, SCM Craiova, câte 6 puncte. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...