Pe Scurt

Şcoala începe cu ghiozdane şi rechizite noi la Casa Pinocchio, cu ajutorul CIECH Soda România

Începutul noului an şcolar a venit cu ghiozdane şi rechizite noi pentru copiii găzduiţi în centrul de plasament Casa Pinocchio. CIECH Soda România a făcut o vizită, luni, 9 septembrie, la centrul de la plasament din Băbeni, Vâlcea, pentru a le dărui copiilor toate cele necesare pentru a putea merge la şcoală.

Cei 20 de copii din centrul de plasament Casa Pinocchio au fost întâmpinaţi de reprezentanţii companiei poloneze cu ghiozdane pline cu rechizite. Caiete, penare, instrumente de scris, truse de geometrie şi pentru pictură, le-au fost împărţite şcolarilor pe două grupe de vârstă: ciclu primar şi gimnazial.

Prin programele derulate şi sprijinite de partenerii săi, Casa Pinocchio le asigură copiilor găzduiţi aici o şansă în viitor, ei fiind îndrumaţi în alegerea unei cariere, inclusiv pentru urmarea unor cursuri universitare.

“Ne bucurăm că an de an reuşim să venim în întâmpinarea acestor copii deosebiţi cu daruri, dar mai ales cu gânduri bune. Pentru toţi copiii începutul de an şcolar ar trebui să reprezinte un nou pas către viitorul lor, al nostru, al tuturor şi nu un moment al lipsurilor. De aceea, suntem deosebit de încântaţi de colaborarea noastră cu cei de la Casa Pinocchio, devenită deja una tradiţională, prin care am venit mereu în sprijinul copiilor de aici”, a declarat Witold Urbanowski, CEO CIECH Soda România.

În baza unui parteneriat demarat în 2015, compania contribuie la cheltuielile pentru acoperirea necesităţilor copiilor din centrul de plasament, începând de la rechizite pentru şcoală şi până la excursii sau proiecte derulate pe parcursul anului. Pe lângă sumele alocate anual de companie pentru activităţile de la Casa Pinocchio, de peste 10.000 de lei, angajaţii companiei contribuie şi ei cu diferite donaţii sau activităţi de voluntariat.

CIECH a ajutat şi la îmbunătăţirea condiţiilor de trai de la Casa Pinocchio prin intermediul unui proiect în valoare de circa 35.000 de euro, implementat în 2015 prin Fundaţia Grupului şi prijinit de echipa locală a CIECH care a oferit voluntari.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...