Politică

Dezminţire fake news

Biroul de Presă al PSD este împuternicit să comunice că nu există şi nu a existat vreo discuţie sau întâlnire între preşedintele partidului şi membri ai PSD în legătură cu schimbarea conducerii unei organizaţii judeţene a PSD, cum este cea de la Olt sau altele, aşa cum insinuează un site obscur.

Facem aceste precizări pentru a opri răspândirea de fake news în spaţiul public, prin eventuala preluare a unor astfel de informaţii inventate.

Raţiunea pentru care astfel de ştiri apar este evidentă şi vizează crearea de asocieri false între diverse evenimente, fapte şi lideri ai PSD, la nivel local sau central.

Desigur că acest lucru nu-i va împiedica pe Rareş Bogdan şi pe alţi extremişti din PNL să producă şi să distribuie, în continuare, ştiri false. Este în firea lor, aşa înţeleg ei misiunea publică pe care o au, acesta este rolul pe care şi l-au însuşit, cel de comisari ai minciunii.

De altfel, această activitate este una încă benignă. Când nu dezinformează, noua gardă a PNL pune la cale tăierea pensiilor a milioanele de bugetari şi eliminarea aşa-zişilor prizonieri pe care nu vor să îi ia în războiul imaginar pe care l-au declanşat poporului român.

Biroul de presă al PSD

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...